Bij het renoveren van woningen, boerderijen en monumentale panden hebben wij oog voor detail waarbij een toename van de waarde en wooncomfort centraal staat.

Renoveren is het vervangen van een oud onderdeel voor een nieuw onderdeel, zodat de woning weer aan de eisen van tegenwoordig voldoet. Je kunt hierbij denken aan de renovatie van een keuken of een badkamer. 

De flexibiliteit en ervaring van Van Blokland Bouw zorgt ervoor dat projecten in elke situatie optimaal worden ingericht en aangestuurd. Alle zorgen worden u uit handen genomen.


Bekijk hier onze renovatie projecten:

Jaren '90 woning verbouwen Horssen

In Horssen mochten wij deze jaren '90 woning verbouwen. De grootste wens van de bewoners: een grote, ruime keuken. De muur tussen de oude keuken en berging werd verwijderd, waardoor deze prachtige, lange keuken ontworpen kon worden. Ook de badkamer en het toilet werden volledig gerenoveerd. Er werd een nieuwe trap geplaatst en daarnaast een stalen deur, die een prachtig doorkijkje geeft naar de hal. Kortom: een tevreden klant!

Lees meer »

Tuinkamer in Zoelen

In Zoelen plaatsten wij deze tuinkamer met glazen wanden. Met het openbreken van de gevel en het plaatsen van een grote schuifpui grenst de tuinkamer nu direct aan de woonkamer van de bewoners. Ze hebben een extra ruimte waar ze het hele jaar door kunnen zitten, zodat ze nog meer kunnen genieten van hun tuin.

Lees meer »