Van het verbouwen van een keuken tot het verbouwen van een complete woning. Wij staan het gehele project van A tot Z voor u klaar met vakmanschap.

Tijdens een complete verbouwing komen er veel aspecten bij kijken. Zaken waar je op dit moment misschien nog helemaal niet aan hebt gedacht. Het is daarom fijn als je tijdens het bouwtraject kan vertrouwen op een ervaren partner. Iemand die precies weet wat ervoor nodig is om jouw droomwoning te realiseren. 

Bij een kleinere klus hoeft verbouwen helemaal niet ingewikkeld te zijn. Met een goede opname, heldere afspraken en eventueel wat advies kan al snel een gedetailleerde voorstel van Van Blokland Bouw volgen. Mocht de verbouwing meer voorbereiding nodig hebben kunnen wij je hiermee natuurlijk ondersteunen.

Het bouwen van een uitbouw of opbouw creëert meer ruimte, het is goed voor de waarde van de woning en zal het woongenot vergroten.

De flexibiliteit en ervaring van Van Blokland Bouw zorgt ervoor dat projecten in elke situatie optimaal worden ingericht en aangestuurd. Alle zorgen worden u uit handen genomen.


Bekijk hier onze verbouwing projecten:

Jaren '90 woning verbouwen Horssen

In Horssen mochten wij deze jaren '90 woning verbouwen. De grootste wens van de bewoners: een grote, ruime keuken. De muur tussen de oude keuken en berging werd verwijderd, waardoor deze prachtige, lange keuken ontworpen kon worden. Ook de badkamer en het toilet werden volledig gerenoveerd. Er werd een nieuwe trap geplaatst en daarnaast een stalen deur, die een prachtig doorkijkje geeft naar de hal. Kortom: een tevreden klant!

Lees meer »

Tuinkamer in Zoelen

In Zoelen plaatsten wij deze tuinkamer met glazen wanden. Met het openbreken van de gevel en het plaatsen van een grote schuifpui grenst de tuinkamer nu direct aan de woonkamer van de bewoners. Ze hebben een extra ruimte waar ze het hele jaar door kunnen zitten, zodat ze nog meer kunnen genieten van hun tuin.

Lees meer »