Tuinkamer in Zoelen

Gepubliceerd op 14 maart 2024 om 12:41

In Zoelen plaatsten wij deze tuinkamer met glazen wanden. Met het openbreken van de gevel en het plaatsen van een grote schuifpui grenst de tuinkamer nu direct aan de woonkamer van de bewoners. Ze hebben een extra ruimte waar ze het hele jaar door kunnen zitten, zodat ze nog meer kunnen genieten van hun tuin.

"Na ruim 30 jaar wilden wij graag een fikse aanpassing c.q. uitbreiding van onze woonkamer. Ons huis werd nieuw gebouwd in 1989. Om hierin een keuze te maken gingen we in gesprek met Brian van Van Blokland Bouw, die ons daarin ook zeker goed advies heeft gegeven. We kozen voor aanbouw van een tuinkamer aan onze woonkamer met een grotere schuifwand daartussen. Deze tuinkamer ligt aan de zuidkant van onze woning, zodat we nog meer kunnen genieten van de zon en van onze tuin achter de woning.
Onze wensen werden door Brian tot een complete offerte verwerkt, waarbij ook een duidelijke tijdsplanning werd aangegeven. Daarbij werd de afspraak gemaakt dat Brian alle werkzaamheden zou uitvoeren of zou coördineren. Het betrof werkzaamheden van de fundering tot de laatste afwerking van de aanbouw. Alles verliep volgens plan en binnen de afgesproken tijd tegen de overeengekomen kosten. Een super stuk vakwerk waar we erg blij mee zijn en volop van genieten."

--- Fam. van Mourik